TRABZON / OF - Kıyıcık Ortaokulu

Kıyıcık Ortaokulu

Kıyıcık Beldesi Merkez Mah. Of/trabzon
Vizyon
Türk Milletinin millî, ahlâkî, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren;ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;hayatlarında “Bu nedir?” sorusunun yanı sıra “Bu nasıl,niçin yapılmıştır?” sorularına olan farkındalıklarını arttırarak öğrenme merakı olan ve hayat boyu öğrenme felsefesini benimsemiş;iletişim becerisi olan,analiz edebilen,doğru ve yanlışı kavrayabilen,yaşadığı toplumun mutluluğunu ön planda tutan;öğrenmeyi okulla sınırlı tutmayan ve hayatın her anında kendini sadece tecrübelerle değil araştırma,inceleme ve okuma ile geliştirebilen modern toplumun mimarı olacak;sadece zihinsel zekasını değil; duygusal,bedensel ve ruhsal zekasını da kullanabilen;“Benim yolum doğrudur demeyen;doğru, benim yolumdur.”diyen güçlü dinamik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu,evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip;güçlü ve dinamik bir kurum kültürü;ben değil,biz diyebilen birey olma bilincini kazanmış;okulun dinamiklerini oluşturan tüm iç ve dış paydaşlarının kurum amaçlarının gerçekleşmesi için gereken önemi veren;geleceği bu günden yaşayarak,okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek, eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak
PAZARTESİ--ÇARŞAMBA-PERŞEMBE- : 08:30-15:10 CUMA : 08:00-15:20
KALORİFER